Νέα2020-07-31T13:09:55+00:00

Μετονομασία οδού Κοροίβου σε οδό Αμερίκου Αργυρίου

Στις 7 Νοεμβρίου 2023, ο Δήμος Λεμεσού και το Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου πραγματοποίησαν τελετή μετονομασίας της οδού Κοροίβου σε οδό Αμερίκου Αργυρίου. Στην τελετή εκτός από την οικογένεια του γιατρού, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νικολαϊδης, δημοτικοί σύμβουλοι και βουλευτές, φίλοι, συνεργάτες, διεύθυνση και προσωπικό του Ιδρύματος Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αλέκος Ορουντιώτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Δρ. Αργύρης Αργυρίου και ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νικολαϊδης. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους.

28ο Πανηγύρι της Χαράς – Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου

Στις 22 Οκτωβρίου 2023, το Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου διοργάνωσε το 28ο Πανηγύρι της Χαράς στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού. Το πανηγύρι τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας κυρίας Μαριλένας Ευαγγέλου. Οι παρευρισκόμενοι μαζί με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη με δραστηριότητες, μουσική, χορό και πλούσια εδέσματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νικολαϊδη, βουλευτές και δημοτικούς συμβούλους, τους συμμετέχοντες του καλλιτεχνικού προγράμματος, σε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για την επιτυχία της εκδήλωσης, το Capital T.V, το Cyprus Media, το Κανάλι 6, το Cyprus Butterfly, οργανωμένα σύνολα και προσωπικό.

Επιθεώρηση ISO 9001:2015 & ISO 22000:2018

Στις 7 Απριλίου 2023, το Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου επιθεωρήθηκε από την TUV CYPRUS για το σύστημα ISO 9001:2015 (Παροχή Υπηρεσιών Φροντίδας, Θεραπειών, Κοινωνικής Ενσωμάτωσης και Εκπαίδευσης σε Άτομα με Αναπηρία) για τρίτη συνεχή χρονιά και για το σύστημα ISO 22000:2018 (Παραγωγή και Παράθεση Τροφίμων και Ποτών για τους Διαμένοντες στη «ΣΤΕΓΗ» του Ιδρύματος Θεοτόκου Αμέρικος Αργυρίου) για δεύτερη συνεχή χρονιά. Έγινε ανασκόπηση της τεκμηρίωσης του συστήματος διαχείρισης ή διαχειριστικής επάρκειας (ISO 9001:2015) και ανασκοπήθηκε το σύστημα ασφάλειας τροφίμων αναφορικά με τις μεθόδους αναγνώρισης και ανάλυσης κινδύνων, το σχέδιο HACCP (ISO 22000:2018). Είμαστε στην πολύ ευχάριστη θέση να αναφέρουμε ότι σύμφωνα με την TUV CYPRUS, το ίδρυμα πληροί διαχρονικά στο μέγιστο βαθμό τις απαιτήσεις του συστήματος ISO. Ευχαριστούμε την TUV CYPRUS για την επιθεώρηση, την IHE Innovative Business Services και όλο το προσωπικό του ιδρύματος.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο του Ιδρύματος «Θεοτόκος» – και με τον τρόπο αυτό την εργασία για και με Άτομα με νοητική υστέρηση

Go to Top