Νέα2020-07-31T13:09:55+00:00

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις εγκάρδιες μας ευχαριστίες και ευγνωμοσύνη για την πολύτιμη εισφορά του Ιδρύματος Χαράλαμπου και Έλενας Παττίχη, με το οποίο και διατηρούμε μνημόνιο συνεργασίας από το 2023. Η σημαντική αυτή χειρονομία θα ενισχύσει περαιτέρω την εύρυθμη λειτουργία των προγραμμάτων και παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών του Ιδρύματος Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου.

Eκδήλωση Eορτασμού 55 Xρόνων Λειτουργίας και Προσφοράς-ΙΔΡΥΜΑ ΘΕΤΟΚΟΣ ΑΜΕΡΙΚΟΣ ΑΡΓΥΡΙΟΥ

Στις 6 Ιουνίου 2024, στην Αίθουσα Πλεύσις πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση εορτασμού 55 χρόνων λειτουργίας και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο του Ιδρύματος Θεοτόκος – Αμερίκος Αργυρίου, υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας, κας. Μαριλένας Ευαγγέλου. Στην εκδήλωση τιμήθηκε ο Δρ. Ανδρέας Καζαντζής που υπήρξε μέλος του Δ.Σ. του ιδρύματος από το 1982-2023. Τη βραδιά ομόρφυνε καλλιτεχνικά το Μουσικό Σύνολο «ἐς ἀεί» και ο Πολιτιστικός Όμιλος Διάσταση. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους.

Μετονομασία οδού Κοροίβου σε οδό Αμερίκου Αργυρίου

Στις 7 Νοεμβρίου 2023, ο Δήμος Λεμεσού και το Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου πραγματοποίησαν τελετή μετονομασίας της οδού Κοροίβου σε οδό Αμερίκου Αργυρίου. Στην τελετή εκτός από την οικογένεια του γιατρού, παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νικολαϊδης, δημοτικοί σύμβουλοι και βουλευτές, φίλοι, συνεργάτες, διεύθυνση και προσωπικό του Ιδρύματος Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου. Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Αλέκος Ορουντιώτης, ο Πρόεδρος του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής Δρ. Αργύρης Αργυρίου και ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νικολαϊδης. Θερμές ευχαριστίες σε όλους τους παρευρισκόμενους.

28ο Πανηγύρι της Χαράς – Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου

Στις 22 Οκτωβρίου 2023, το Ίδρυμα Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου διοργάνωσε το 28ο Πανηγύρι της Χαράς στο Δημόσιο Κήπο Λεμεσού. Το πανηγύρι τελούσε υπό την αιγίδα της Υφυπουργού Κοινωνικής Πρόνοιας κυρίας Μαριλένας Ευαγγέλου. Οι παρευρισκόμενοι μαζί με τα παιδιά τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μια μέρα γεμάτη με δραστηριότητες, μουσική, χορό και πλούσια εδέσματα. Ιδιαίτερες ευχαριστίες σε όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον Δήμαρχο Λεμεσού κ. Νικολαϊδη, βουλευτές και δημοτικούς συμβούλους, τους συμμετέχοντες του καλλιτεχνικού προγράμματος, σε όλους όσους εργάστηκαν εθελοντικά για την επιτυχία της εκδήλωσης, το Capital T.V, το Cyprus Media, το Κανάλι 6, το Cyprus Butterfly, οργανωμένα σύνολα και προσωπικό.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΤΕ ΜΑΣ

Μπορείτε να υποστηρίξετε το έργο του Ιδρύματος «Θεοτόκος» – και με τον τρόπο αυτό την εργασία για και με Άτομα με νοητική υστέρηση

Go to Top