Στις 19 Σεπτεμβρίου 2021, η Λέσχη Ιστορικών και Κλασσικών Οχημάτων Κύπρου,  έχοντας ως στόχο την οικονομική ενίσχυση και στήριξη του έργου του Ιδρύματος Θεοτόκος Αμερίκος Αργυρίου, υλοποίησε για όγδοη συνεχή χρονιά την επιτυχημένη διοργάνωση του Theotokos Foundation Charity Challenge. Μεγάλος χορηγός της εκδήλωσης ήταν η εταιρεία SPS Stelios Panayiotou & Sons Ltd.

Η εκδήλωση αποτελούσε μέρος του Πρωταθλήματος Κλασσικών Οχημάτων PSALTIS AUTOPARTS – ΕΝΕΟS MOTOR OIL για το 2021, που διοργανώνει η Λ.Ι.Κ.Ο.Κ.

H εκκίνηση της διαδρομής έγινε από το Ίδρυμα στις 10:00 π.μ.  Έλαβαν μέρος αυτοκίνητα όλων των τύπων, κλασσικά και μοντέρνα. Μέσα από μία διαδρομή 60 χιλιομέτρων, τα οχήματα πέρασαν από χωριά της επαρχίας Λεμεσού, τερματίζοντας στο χωριό Αγρός. Ακολούθησε γεύμα σε ξενοδοχείο, όπου έγινε απονομή βραβείων και αναμνηστικών.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον μακροχρόνιο υποστηρικτή του Ιδρύματος κ. Μαυρόπουλο και όλη την ομάδα του, τον μέγα χορηγό κ. Παναγιώτου, όπως και όλους τους χορηγούς και συμμετέχοντες, για τη σημαντική τους προσφορά στο έργο του Ιδρύματος.