Φτιάξε Μια ΚαρδιΑλμα

Μια υπέροχη πρωτοβουλία από τις κεραμίστριες Άντρη και Ερατώ, από το Νερό και Χρώμα, είχε ως αποτέλεσμα την συλλογή ενός σεβαστού ποσού για να καλυφθούν ανάγκες του Κέντρου, αλλά και να προσφέρει οικονομική ανακούφιση σε οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», ενός από τα πέντε προγράμματα του Ιδρύματος «Θεοτόκος».

 

Το Σάββατο 12 Δεκεμβρίου, σε μια σεμνή τελετή και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα των διαταγμάτων, παραδόθηκαν τα χρήματα από τις κεραμίστριες στο Ίδρυμα Θεοτόκος και το όλο γεγονός ήταν υπό την αιγίδα του Δημάρχου Λεμεσού.

 

Χαιρετισμό απηύθηνε ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης καθώς και η κα Νίκη Καμέρη εκ μέρους του ΚΑΔΠ «Το Άλμα», ο Πρόεδρος του ΕΣΣΕ κ. Σταύρος Ολύμπιος και οι κεραμίστριες Άντρη και Ερατώ.

 

Το Ίδρυμα «Θεοτόκος» ευχαριστεί τα νηπιαγωγεία που αγκάλιασαν την όλη εκδήλωση, την Αγορά Λεμεσού, την Intership Navigation Co. Ltd, όλους τους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχία του «Φτιάξε μια ΚαρδιΆλμα», καθώς και τους ηθοποιούς και παρουσιαστές που συμμετείχαν και έδωσαν λάμψη στο όλο γεγονός. Τέλος ευχαριστούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς που αφιέρωσαν χρόνο για να προβληθεί η προσπάθεια αυτή. Αγαπητές Άντρη και Ερατώ ευχαριστούμε για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, σε μια εκδήλωση χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις! Καλές Γιορτές!