Μια υπέροχη πρωτοβουλία από την κεραμίστρια Άντρη Αταλιώτη, από το Νερό και Χρώμα, είχε ως αποτέλεσμα την συλλογή ενός σημαντικού ποσού στο ύψος των 12,000 ευρώ, για να καλυφθούν ανάγκες του Κέντρου, αλλά και να προσφέρει οικονομική ανακούφιση σε οικογένειες που εξυπηρετούνται από το Κέντρο Ανάπτυξης Δεξιοτήτων του Παιδιού «ΤΟ ΑΛΜΑ», ενός από τα έξι προγράμματα του Ιδρύματος «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου».

Την Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2021, σε μια πολύ όμορφη εκδήλωση και τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα των διαταγμάτων, παραδόθηκαν τα χρήματα από την κεραμίστρια στο Ίδρυμα «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου» και το όλο γεγονός ήταν υπό την αιγίδα της Προέδρου της Βουλής κα Αννίτα Δημητρίου.

Χαιρετισμό απηύθηνε η Πρόεδρος της Βουλής κα. Αννίτα Δημητρίου, ο Δήμαρχος Λεμεσού κ. Νίκος Νικολαϊδης, ο Πρόεδρος του Δ.Σ του ιδρύματος κ. Αλέκος Ορουντιώτης, η κα Νίκη Καμέρη εκ μέρους του ΚΑΔΠ «Το Άλμα», καθώς και η οργανώτρια της φιλανθρωπικής δράσης κα Άντρη Αταλιώτη.

Την εκδήλωση πλαισίωσε ο μικρός τενόρος Ιωάννης Λιβανός.

Το Ίδρυμα «Θεοτόκος-Αμερίκος Αργυρίου» ευχαριστεί τα νηπιαγωγεία που αγκάλιασαν την όλη εκδήλωση, όλους τους χορηγούς, τους ηθοποιούς και παρουσιαστές που συμμετείχαν και έδωσαν λάμψη στο όλο γεγονός. Ευχαριστούμε τους τηλεοπτικούς σταθμούς που αφιέρωσαν χρόνο για να προβληθεί η προσπάθεια αυτή καθώς και όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία του «Φτιάξε μια ΚαρδιΆλμα».  Αγαπητή Άντρη ευχαριστούμε για αυτή την υπέροχη πρωτοβουλία και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου, σε μια εκδήλωση χωρίς περιορισμούς και απαγορεύσεις! Καλές Γιορτές!