Καλώς Ορίσατε
welcome

... στο Ίδρυμα «Θεοτόκος» Λεμεσού

«Κάθε άνθρωπος επιθυμεί να πραγματοποιεί τις επιθυμίες του, να βιώνει το νέο, να συναντάται με συνομήλικους, με άλλα λόγια να νιώθει τη ζωή – μέσα στην κοινότητα!».

Εργαζόμαστε, για περισσότερα από 45 χρόνια, κυρίως πάνω σε ένα σκοπό: Δημιουργούμε θετικές συνθήκες ζωής για τους ανθρώπους με νοητική αναπηρία.

Όποιος έρχεται σε μας έχει περιορισμούς, αλλά και ικανότητες. Οι υπηρεσίες μας προσαρμόζονται στα εξής: Στα προγράμματά μας για Αγωγή, Εκπαίδευση, Εργασία και Κατοικία παρέχουμε τόση υποστήριξη όση είναι αναγκαία – και όσο το δυνατόν πιο λίγη.

Διανοίγουμε προοπτικές και δείχνουμε, ότι και οι άνθρωποι που δεν ανήκουν στον τυπικό πληθυσμό μπορούν να έχουν επιτυχίες.

Σε περίπτωση που θα θέλατε περισσότερες πληροφορίες, ελάτε σε επαφή μαζί μας.

Χαιρόμαστε για το ενδιαφέρον σας για τη δουλειά μας!

 

 

Τρέχουσες εκδηλώσεις


32810369_1785959008131153_3428456540225404928_o

 

Ο Σύνδεσμος Φίλων του Ιδρύματος Θεοτόκος και ο Σύνδεσμος Φίλων Του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής και σε συνεργασία με την Salamis Tours συνδιοργανώνουν Cocktail party στο κρουαζιερόπλοιο Salamis Filoxenia στο νέο Λιμάνι Λεμεσού την Τετάρτη 13 Ιουνίου η ώρα 19.00. Περάστε μαζί μας ένα υπέροχο βράδυ με απεριόριστο ποτό, φαγητό και καλλιτεχνικό πρόγραμμα στηρίζοντας ταυτόχρονα το Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής και το Ίδρυμα Θεοτόκος. Εισιτήρια προς €20.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν στον Σύνδεσμο Φίλων του Ιδρύματος Θεοτόκος και στον Σύνδεσμο Φίλων Του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής.

Πληροφορίες και κρατήσεις τηλ. 25338948 Ίδρυμα Θεοτόκος και 25818787 Κέντρο Προληπτικής Παιδιατρικής 

Χορηγός της εκδήλωσης Salamis Tours

 

 

 


Μία βραδιά με τον Ivan Vasiliev

 

6 Ιουλίου 2018
στο Κηποθέατρο Λεμεσού

 

To μεγαλύτερο πολιτιστικό γεγονός του καλοκαιριού θα είναι χωρίς καμιά αμφιβολία η κάθοδος στη Κύπρο του απίστευτου Ivan Vasiliev, ενός εκ των κορυφαίων χορευτών σε όλο τον κόσμο. Τον χαρακτηρίζουν και τον αποκαλούν ως «ο νέος Nουρέγιεφ»!

 

new poster  3  may

 

 

 

Επιλογές

Καλώς Ορίσατε

Υπηρεσίες για Παιδιά

Υπηρεσίες για Ενήλικες

Τα Προγράμματά μας

Εμείς

Υποστηρίξτε μας

Δημοσιεύσεις-Τύπος

Εξυπηρέτηση

Υπεύθυνοι σύμφωνα με το νόμο

Syndicate

feed-image Feed Entries

Who's Online

We have 73 guests online