Μέχρι την εγγραφή στο σχολείο PDF Print E-mail

Εάν το παιδί σας έχει μια αναπηρία...
Εάν σας προβληματίζει η ανάπτυξη του παιδιού σας...
Εάν υπάρχει κίνδυνος αναπηρίας...

Ιατρική, ψυχολογική και κοινωνική υποστήριξη είναι αναπόσπαστα τμήματα ενός ολιστικού σχεδίου παρέμβασης, στο οποίο συμμετέχετε, ως γονείς, και εσείς.
Στην Έγκαιρη Παρέμβαση και στην υπηρεσία κοινωνικής υποστήριξης θα συναντήσετε τα σωστά αρμόδια άτομα, ανεξάρτητα από τον αν πρόκειται για μια και μοναδική ενημερωτική συνεδρία  ή συνεχή, για περισσότερες εβδομάδες, συνοδεία, συστηματική ή σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα. Ο στόχος ορίζει τη μορφή!

Το Νηπιαγωγείο μας είναι ένας χώρος για παιδιά με αναπηρίες, από διάφορους πολιτισμούς, για θαρραλέους και ντροπαλούς ... συμπεριλαμβανομένους τους γονείς τους. 
Μέσω κοινών και αυτονόητων δράσεων και εμπειριών, τα παιδιά αποκτούν κοινωνικές δεξιότητες.
Μαζί στην κίνηση, στη μάθηση, στο παιγνίδι, αλλά και εξατομικευμένη προαγωγή όταν αυτό είναι αναγκαίο.

Σε όλα τα κομμάτια της ζωής, εσείς οι γονείς έρχεστε αντιμέτωποι με ερωτηματικά, τα οποία δεν μπορούν να βρουν απάντηση στην οικογένεια ή μόνο εν μέρει. Συχνά, μόνο λίγοι άνθρωποι δείχνουν κατανόηση στην αδυναμία σας.  Η Συμβουλευτική Υπηρεσία μας στηρίζει, συνοδεύει και ενισχύει οικογένειες παιδιών με αναπηρίες.

 

Snoezelen

Snoezelen
Το Snoezelen αναπτύχθηκε πριν 30 χρόνια στην Ολλανδία. Το πρόγραμμα αυτό, δημιουργήθηκε για ανθρώπους με σοβαρής μορφής νοητική υστέρηση ή / και  αναπηρίες.
>>> διαβάστε περισσότερα

Magic Room

magicroom
Two rooms that bring back the memories from Roald Dahl’s most creative children’s novels are being built in Cyprus, with the support of the EEA- and Norway Grants.
>>> διαβάστε περισσότερα

Επιλογές

Καλώς Ορίσατε

Υπηρεσίες για Παιδιά

Υπηρεσίες για Ενήλικες

Τα Προγράμματά μας

Εμείς

Υποστηρίξτε μας

Δημοσιεύσεις-Τύπος

Εξυπηρέτηση

Υπεύθυνοι σύμφωνα με το νόμο